nytt

hejhej!
hann inte riktigt med att blogga igår, ja jobbade hela dagen och sen hämtade mitt hjärta mig och vi åkte iväg till orminge för att ja skulle fixa iordning mina naglar(: riktigt snygga blev dom, de blev guldtipp och och rosa blommor(: jättesött..
idag har jag också jobbat hela dagen och efter jobbet åkte jag hem till sonja som hjälpte mig att färga håret(: de blev mörkt(: så de blev lite nya saker på mig dom här dagarna(:
kommer tyvärr att bli rätt dåligt med bloggande nu ett tag, åker till eskilstuna imorgon, min guddotter ska döpas så ja åker dit, vet inte riktigt när ja kommer hem men på söndag åker jag och mitt hjärta ner till min bror i småland. där ska vi göra lite daxutflykter, vi ska till halmstad å vi ska till ullared;) vi ska nog se oss omkring i värnamo lite och nästa fredag åker vi till tyskland(: ska bli skönt å komma bort lite å få va med hjärtat i en hel vecka(: riktigt mysigt(:

men nu måste ja tvätta och packa och börja fixa med middagen(: bloggar när ja får tid, om ja får tid;)








<3











måndag

idag är det måndag och jag har jobbat(: jobbade 8:30-17:00.. efter jobbet åkte jag hem, fixade lite saker här hemma och sen hoppade jag ner i badet med anstiktsmask och hårinpackning, hade även en dejt med rakhyveln;).. efter badet så tappade ja iordning ett fotbad med massage å bubblor(: så underbar kväll de blev(:
nu ska ja måla mina tånaglar(:








<3











söndag

idag är de söndag och ja har jättetråkigt.. vet inte vad jag ska göra idag
igår va de lördag och brorsans barn var här.. min mormor var oxå här ett tag på dagen och fikade.. när hon skulle gå hem så skulle ja följa med henne en bit till bussen och då ville min brors dotter följa med. hon är 1½ år och sjukt söt.. så hon vinglade iväg med  oss, vi kom bara till lekparken som ligger typ 25 meter från vårat hus sen ville inte hon gå längre så hon och jag fick stanna där och gunga ett tag(: sedan skulle vi gå hem men hon orkade inte gå hela vägen så efter en bit så började hon säga ajajajaj å sträckte sig efter mig(: så söt hon e min lillafis(: fasterslilla hjärta(: min underbara guddotter(:

menmen åter till dagen, ja vet verkligen inte vad ja ska göra idag, någon som har något tips?







<3










godmorgon

godmorgon alla där ute(: idag är det midsommar och solen skiner:D hjärtat åkte precis till jobbet:( men han slutar 14 så de e väl okej.. medans han jobbar så ska ja träffa en gammal barndomskompis(: vi har känt varandra sen vi gick i första klass i augusti så är de alltså 15 år sen. 15 år av vänskap(: hon är en helt underbar människa och finns alltid där när man behöver..
men nu ska ja hoppa in i duschen å sen börja göra mig iordning..
bloggar senare









<3












fotbad(:

idag har jag jobbat 9-16, efter de åkte jag till täby centrum, skulle möta upp marie där och shoppa lite men hon kom inte=/ så ja fick shoppa själv men de gick bra(: köpte en jumpsuit på mq, en kjol, en tröja å ett paraply på hm, två par flipflops på stadium och en jättesöt klänning på veromoda(: köpte även en doppresent. ska på dop nästa vecka. de är min guddotter som ska döpas, hon är så söt(:
nu efter en hel dags jobb och shopping så plockade jag fram fotbadet, så nice(: massage och bubblor(: helt underbart<3
imorn är det midsommar, måste komma på nått att ha på mig=/ ..








<3










sommar

nu är de äntligen sommar, regnet öser ner utan för fönstret och de är snart dax att gå å jobba;)
imorgon är det midsommar, vad ska alla göra då?
min kära pojkvän har bestämt att vi ska grilla med massa kompisar, va inte alls sugen på det tyvärr, var mer sugen på att hänga med malin och alla andra till åland och fira där, men de får bli ett annat år(: vill ju inte lämna min pojke på midsommar..
idag ska ja jobba å sen ska ja träffa marie, vi ska shoppa lite och ja ska fråga efter min telefon som vart inlämnad för service, den har vart borta i 4 veckor:( saknar den ju..
men nu måste jag börja klä på mig och springa iväg till bussen, får blogga senare..






<3











dött

oj va dött de har varit här den senaste tiden å hinner tyvärr inte berätta om allt som hänt nu heller, får ta de efter jobbet






<3









RSS 2.0